האם מומלץ לי לשלב אבקת חלבון בדיאטת חלבונים ?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/06/2019 | 22:45 | מאת: אנה

שלום , כבר חודש אני עושה דיאטת חלבונים נטו (ללא סוכר , ללא פחמימות -בכלל) , אני שוקלת להחליף ארוחה באבקת חלבון .. ארוחת בוקר או ערב .. כי לפעמים אין זמן להכין ארוחות.. אני לא מתאמנת באופן חזק (משקולות וכו׳) אלא הולכת ברגל 3 פעמים בשבוע ל50 דקות. האם כדאי לי לשלב את אבקת החלבון ? או שהיא לא מומלצת לאנשים שהם לא בפורטאים במיוחד ? ואם כדאי לי לשלב .. האם גם האבקה צריכה להיות 0 פחמימה ו 0 סוכר ? כי זה יתאים לי לדיאטה ? משקל 70 גובה 1.58 תודה רבה!

שלום אנה, אבקת חלבון לא מחליפה ארוחה. באבקת חלבון אין ויטמינים ומינרלים. כדי לבצע דיאטה כזו אני ממליצה בחום לעבוד עם דיאטנית צמודה. פוטנציאל הנזק והחסרים התזונתיים גדול מדי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר