לאחר בדיקת קולונוסקופיה גסטרו וקפסולה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

15/12/2018 | 15:48 | מאת: משה

שלום דוקטור: אני בן 30 סובל תקופה של מספר חודשים משלשולים מרובים לעתים דמיים עברתי בדיקות דם תרבית צואה תפקוד של בלותת התריס וקולונוסקופיה שהיו תקינים לחלוטין ולא הסבירו את התסמינים עברתי בדיקת ct בה ראו סימני התפשלות מעי של לולאות גגונום ללא עדות לחסימה לאחר מכן עברתי גסטרוסקופיה בה התגלה קיבה רירית נודולרית בביופסיה gastritis hp positive הוחלט לא לתת טיפול ולבצע בדיקת קפסולה לאחר בדיקת הקסולה התגלה פוליפ שנראה כמו ברונרומה בחלק הראשון של התריסריון נצפה גם קפל בודד מודלק בבצל התריסריון. נצפה גם רפלוקס של מרה כולל קפסולה ממעי דק לקיבה . דוקטור אני סובל על בסיס יומי מהקאות שלשולים עייפות חולשה צרבות מאוד קשות מה עליי לעשות עשיתי את כל הבדיקות האפשריות אני כבר אובד עצות. מה את יכולה להמליץ לי לעשות והאם הממצאים של הקפסולה יכולים לשפוך אור על הנושא.

15/12/2018 | 18:01 | מאת: ד"ר אלונה זר

שלום, פורום זה משמש חולים ומשפחות מטופלים שאוחנו עם גידול ממאיר הקרוי gist. לשאלות בנושאי דלקת, כיבים או ממצאים אחרים במערכת העיכול שעדין לא אובחנו כדאי לפנות לקבוצות או פורומים העוסקים בתסמינים ובדיקות של מערכת העיכול

מנהל פורום גיסט – GIST