היפוטוניה פעוט 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/02/2019 | 05:02 | מאת: ליזה

במהלך ההריון זיהו אצל בתי ווריקס 11.5 סמ ראש עובר גדול וכן ריבוי מי שפיר.הלידה היתה קיסרית לאור הסיכון. לאחר הלידה לא ציינו בפנינו שום דבר מלבד היפוטוניה.כעת בגיל 5 חודשים הילד מתקשה בפעולות מוטוריות כמו שכיבה על הבטן והרמת הראש. מעבר משכיבת בטן לגב והפוך.לאחר פיזיותרפיה קלה מתעייף מאד.יוצר קשר עין מחייך אך פיזית מוגבל.אינני יודעת מה לעשות.בברכה

ליזה שלום, את מתארת חולשה והיפוטוניה, המצריכים בירור. עליכם לפנות לנוירולוג ילדים בהקדם, ולהמשיך פיסיותרפיה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים