כאבים ברום הבטן שמקרינים לגב עליון

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/04/2020 | 13:05 | מאת: קלרה

שלום אחרי כל שתיה או אכילה יש לי כאבים בגב עליון בקיבה יש לי נפיחות בקרסוליים ושוק שמאל עבה יותר מימין גם יש לעתים כאב בבית החזה דופלקס תקין גם הא.ק.ג יש לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון אני שלד ועצמות ומיובשת אין לי רוק הפה יבש העין יבשה האף יבש השפתיים יבשים הציפורניים מתפצלות יש לי פיסורה כןאבת שלא מתרפאת כי יש שלשולים עם הנורמלקס כי יש לי עצירות כרונית יש לי קשיי בליעה האוכל נתקע ויש ליחה שנדבקת לגרון היבש ואז יש מחנק עייפה רוב הזמן השתן מרוכז בשל ההתיבשות יש בו קטונים דנסיטי וניטרטים יש לי תחושת טרום עילפון אני לוקחת לוריבן 0.5 מג ומירו 15 מג ללילה ומתקשה להרדם בשל הלחץ בקיבה ובבוקר 5 מג ציפרלקס לחרדה שלא עוזר אולי תאופות אלו גורמות לבצקות ברגליים ובשוק השמאלי

19/04/2020 | 12:07 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא קשור לכלי דם בהצלחה

03/05/2020 | 22:20 | מאת: דנה צרפתי

במידה שהציפורניים סדוקות, מתפצלות ונשברות, יש אפשרות שמדובר בבריחת סידן, מחסור בסידן, לכן חשוב ליטול סידן.

מנהל פורום כלי דם ורידים