כאבי פרקים ללא אבחנה!!!

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/02/2018 | 13:43 | מאת: רפאל

שלום למומחים, לפני 3 חודשים לערך כתוצאה מאימון פיזי כאבים ברגליים, עייפות כבדה במשך היום, הזעות מרובות עד לצורך בהחלפת בגדים או סדינים בלילה, שטפי דם ברגליים, נמצא פקקת ורידים 3 בשמאל 1 בימין מטופל באלקוויס 10מ"ג פעמיים ביום, כיום אחרי 3 חודשים כאבי פרקים בעיקר בקרסוליים ופרקי הידיים, קשיון בוקר שנמשך כחצי שעה בערך, בזמן מאמץ כאב קצת פוחת אבל במנוחה זה סיוט, לאחר מאמץ קרסול ימין מתנפחת , והירדמות ותחושת נימול של הרגליים בעיקר ימין... בשבוע האחרון כאבי גב תחתון בלתי נסבלים, לא מצליח לישון יושב כמו סימן שאלה בקושי שלא לדבר על הליכה, הבעיה היא שכל הבדיקות שלי תקינות בדיקות דימות ובדיקות דם למעט גן בי.27 שיצא חיובי, בגלל המוצא שלי נשלל בכצ'ט. הכאבים בלתי נסבלים. יש רעיון מה זה יכול להיות?? הרופאה הראומטלוגית שלי על סף יאוש.

שלום כאב מפרקים, נוקשות בוקר ו HLAB27 חיובי מעלים שאלה של דלקת מפרקים מקשחת.

מנהל פורום דלקות מפרקים