כאבים ולחץ ברקות. סחרחורות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/11/2019 | 12:55 | מאת: דן אב

בת 52 בריאה בדכ . פריזמה 20 מ. פניתי לנוירולוג עכב שכחה.. בדיקת mri הראו נגעים רבים בחומר הלבן. עשיתי ct אנגיו . תקין. דופלר צווארי ו tcd תקין. C4 50 . Crp 1.3 כל השאר תקין. אקולב תקין מאז ה ct סובלת מכאבים ברקות לחץ וסחרחורות וחוסר שיווי משקל. בדיקת נוירולוג במרכז טרשת נפוצה היתה תקינה. 1. נתבקשתי לבצע ניקור מותני. יש לי 3 פריצות דיסק. חוששת להחמרה בכאבים גב. 2. האם הניקור בוודאות קובע אם זה טרשת ? 3. מדוע יש לי כאבי חזקים ברקות כל שעות היממה פרט לשינה. בלילה ישנה היטב. משככי כאב לא עוזר לכאבי ראש והלחץ ברקות. מה ניתן לעשות ?

שלום, אם הבדיקה תקינה האבחנה של טרשת נפוצה אינה סבירה, הנקור המתני עשוי לתמוך אך לא קובע בוודאות. פני לחוות דעת נוספת. כאב הראש נראה בכאב ראש תעוקתי, ניתן להתאים טיפול מונע.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש