פוליפ

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/03/2010 | 11:18 | מאת: דליה

בת 44 ללא הריונות לפני תרומת ביצית עברתי הסטרוסקופיה ,עקב חשד לפוליפ אנדומיטריאלי,בבדיקה נצפה פוליפ בקיר הקדמי השמאלי בגודל של כ-1 ס"מ,בוצעה כריתת הפוליפ ונשלח לבדיקה,בבדיקה המכון לפתולוגיה :2 קטעי רקמה בגודל כולל 2X1X0.5 ס"מ ,בדיקה מיקרוסקופית:פוליפ אינדמיטריאל וקטעי אנדומטריוס בתקופת שגשוג אפשר לקבל הסבר על זה ותודה מראש

15/03/2010 | 22:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

דליה שלום, לנשים בתקופת גיל הפיריון יש לפרקים קפלי רירית המכונים פוליפים של חלל הרחם, זו מין יבלת של הרקמה הפנימית ברחם. היא שפירוברגע של הורדה אין לה יותר שום משמעויות או דאגה כי אין סיבה. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות