כאב גרון לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

08/11/2019 | 09:00 | מאת: נעמה

לפני כ5 ימים ביצעתי עקירת שן בינה ימים תחתונה. מקבלת אוגמנטין הטיפול מניעתי ושטיפות פה. היום ירדה הנפיחות סופסוף באיזור ונוצר שטף דם צהוב שיורד לכיוון הגרוו(מגיע לגורגורת). כמו כן החל כאב גרון בבליעה. האם יש קשר בין הדברים?אני מתחילה לחשוש שאולי חלילה זה זיהום סטרפטוקוקי בגרון בעקבות העקירה.תודה על המענה

שלום נעמה, עליך לפנות לרופא המטפל לבדיקה. לשיקולו אם להמשיך שטיפות ואולי טיפול אנטיביוטי. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים