עקירת שן בינה לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/08/2019 | 16:25 | מאת: בתאל

שלום ד"ר, בת 28, לאחר כאב שיניים וצילום, התברר כי יש לי חור בשן בינה (שכבר צמחה, לא כלואה) בלסת התחתונה. הרופא שיניים אמר שצריך לעקור אותה. אכן הגעתי לעקור אותה ביום חמישי 29.8. למרות זריקות ההרדמה, היו רגעים בהם הרגשתי את העקירה, אך לבסוף היא הסתיימה (ללא תפרים). לאחר העקירה היו לי כאבים במקום, למרות שהרופא שם אנטיביוטיקה (בנוסף אני נוטלת מוקסיפן 500 מג 3 פעמים ביום, בהוראתו, החל מיום שני ועד ליום שישי (כולל) שלאחר העקירה. רופא השיניים הנחה אותי שלא לירוק באותו היום. היום הכאב עבר מעט אבל עדיין קיים, בעיקר בעת בליעת רוק או ניסיון לפתוח את הפה מעט יותר. בנוסף, גם בעת צחצוח השיניים וגם בעת יריקה לכיור, ניתן להבחין במעט דם. האם זה נורמלי או מצריך בדיקה חוזרת של הרופא? כמו כן, מתי צפויים הכאבים לחלוף? תודה!

שלום בתאל, כאב לאחר עקירה אמור לחלוף לאחר מספר ימים. לאחר עקירה יש מעט בצקת המפריעה לבליעה. אף היא תחלוף במהרה. החלמה מהירה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים