כאבים באיבר המין שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2019 | 19:11 | מאת: יניב

שלום כתבתי לך בעבר ורציתי לשאול שוב.לפני 3 שנים הייתי עם בחורה שבצעה בי מין אוראלי אגרסיבי מאוד מייד בסיום הרגשתי כאב בפין ובאשכים.הכאב התחזק מאוד ולאחר מכן הופיעו כאבים בקצה הפין פי הטבעת והאשכים כאבים בשפיכה כאבים בהשתנה..במשך חצי שנה סבלתי מכאבים אחכ היה שנה צריבות בשתן לאחר מכן שנה הפסקה בכאבים לאחר מכן הכאבים חזרו לשבועיים אחכ הייתה הפסקה חודשיים ואחכ הכאבים חזרו שוב לחצי שנה.נבדקתי למחלות מין על פי תקופות החלון המתאימות. PCR למחלות מיו כגון כלמידיה זיבה טריכומנאס אורופלסמה מיקולזמה למיניהם כמו כן נבדקתי לאיידס עגבת צהבת B C הרפס 1 ו2 התוצאות היו תקינות בדיקה של שתן לפני ואחרי עיסוי ערמונית תקין בדיקת חומר שנאסף עם מתוש מקצה הפין תקין בדיקה של תרבית זרע שעשיתי לאחרונה תקין "אין צמיחה" הייתי אצל אורולוג בכיר באופן פרטי שאמר לי שאין שום דלקת ערמונית.בזמנו כתבת לי שלדעתך לא מדובר בבעייה זיהומית.רציתי לשאול שוב האם יש לדעתך עוד משהו שניתן לעשות? תודה

28/09/2019 | 19:23 | מאת: יניב

אגב בדיקות שתן כלליות ובדיקות תרבית שתן גם כן תקינות

שלום יניב, עדיין אני חושב שאין זה סביר שמדובר בבעיה זיהומית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות