שיוט\ריחוף\אי יציבות\חוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/04/2017 | 16:30 | מאת: מיואשת

שלום לדוקטור היקר, לפני חודש וחצי, התעוררתי לפנות בוקר עם סחרחורת חזקה, לדעתי ורטיגו, עם ניסטגמוס, וכפי שהרגשתי אז, היה תנוחתי, התקפי הסיבוב החלו כשהטתי את הראש לצדדים מלווים בבחילות והקאות, ההתקפים עברו אחרי כ 3 ימים, הלכתי לרופא משפחה שנתן לי בטאהיסטין- ללא תועלת, אחרי 10 ימים הלכתי לרופא משפחה אחר שנתן מודאל- גם ללא תועלת, שלחו אותי למיון- בדיקת CT תקינה, בדיקה נוירולוגית גם תקינה, ואף ביצעתי בדיקת עיניים מקיפה, גם היא תקינה, מאז אני מרגישה חוסר יציבות, לא ממש מסוחררת, אלא יותר כמו ריחוף כזה, וחוסר יכולת להתרכז, חייבת לציין שנהיגה משפרת את התסמינים. לאחרונה גם שמתי לב שמשהו מתרחש באזניים, אולי סוג של טנטון חלש ולחץ חלש בתוך האוזן. חוששת מתסמונת מנאייר. לאן לפנות, נורא חוששת שזה הולך ללוות אותי כל חיי(מכל מה שקראתי עד כה). תודה מראש!

09/04/2017 | 22:00 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב ריחוף לא מתאים למחלת מנייר. הטנטון חד או דו צדדי?אחת הסיבות השכיחות לתחושת ריחוף לאחר התקף סחרחורת הוא החרדה מהסחרחורת עצמה. כדאי לברר א. בדיקת ENG לברר תפקוד המערכת הווסטיבולרית אשר יתכן ונפגעה כשהיה ההתקף החריף ונותר נזק מסוים ואז יש לבצע פיזיותרפיה ווסטיבולרית . כן מומלץ להשלים בדיקות דם כולל ויטמים B12, חומצה פולית ותפקודי בלוטת התריס . הפרעה בדברים אלה עלולה לגרום לתחושת שיוט. בברכה ד"ר בן דוד

11/04/2017 | 12:39 | מאת: מיואשת

תודה על תשובתך. הטנטון הוא דו צדדי.

11/04/2017 | 08:59 | מאת: זוהר

היי לך אני מרגישה בדיוק את אותם תסמינים ובנהיגה זה נרגע לייי בואי נדבר 0543342495

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)