הפטיטיס B תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/11/2019 | 13:43 | מאת: פלוני

שלום רב, אשמח לעזרתכם. לפני כשנה ו3 חודשים אובחנתי כנשא של הפטיטיס B שקיים אצלי מלידה שככל הנראה התפרץ אצלי בשלב כלשהו. להלן תוצאות הבדיקות שלי מרגע האבחון עד היום (בעיקר פרמטרים רלוונטים למיטב הבנתי). 30.07.2018 -------------------- מדדים כמו GGT GPT היו גבוהים הרבה מעל הנורמה HEPATITIS Bs Ag - חיובי HEPATITIS Bs Ab <2 HEPATITIS C Ab - שלילי HEPATITIS Bc IgM - שלילי HEPATITIS Be Ab - חיובי HEPATITIS Be Ag - שלילי HEPATITIS Bc Ab TOT. - חיובי 05.08.2018 -------------------- מדדים כמו GGT GPT היו גבוהים אך ירדו מעט - עדיין מעל הנורמה. HBV QUANTITATIVE PCR 1.3*10^3 11.11.2018 -------------------- מדדים כמו GGT GPT התייצבו ממש בטווח הנורמה טיפול בטנופוביר (כדור ביום) HBV QUANTITATIVE PCR - Detected <10 13.08.2019 -------------------- מדדים כמו GGT GPT בטווח הנורמה טיפול בטנופוביר (כדור ביום) HBV QUANTITATIVE PCR - Detected <10 HEPATITIS Bs Ab <2 HEPATITIS Bs Ag - חיובי HEPATITIS D Ab - שלילי HEPATITIS Be Ab - חיובי HEPATITIS Be Ag - שלילי 25.11.2019 -------------------- מדדים כמו GGT GPT בטווח הנורמה טיפול בטנופוביר (כדור ביום) + כדור כורכומין וכפית של דבש מלכות (המלצה שלא כתובה בספרות) HBV QUANTITATIVE PCR - NOT DETECTED HEPATITIS Bs Ab <2 HEPATITIS Bs Ag - חיובי HEPATITIS C Ab - שלילי HEPATITIS D Ab - בעבודה מוזר שלא מופיעה הבדיקה HEPATITIS Be Ab אולי טעות באתר או במעבדה. אני מתנצל על השאלה הארוכה אך אני מתחיל לגלות אופטימיות וממש מקווה שתוכלו לשפוך קצת אור על העניין הזה. תודה מראש!

אתה מגיב מצויין לטיפול עם דיכוי מוחלט של הוירוס של פעילותו eAg שלילי ו eAb חיובי - מהרגע שזאת התומאה היא תופיע ככה לנצח לכן לא צריך לבדוק יותר sAg חיובי אומר שעדיין ישהו זיהום בוירוס ועדיין לא מדובר על הבראה

02/12/2019 | 11:00 | מאת: פלוני

תודה רבה ד"ר כהן. האם לדעתך יש סיכוי להבראה בהתחשב בתוצאות הנ"ל?

למעשה זוהי תופעה די נדירה, אבל אפשרית

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול