דלקת כבד B אחד מנגיפי הצהבת

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

25/10/2019 | 12:50 | מאת: אברהם

שלום רב דוקטור . אני בן 60. עד לפני כחצי שנה, הית לי דלקת כבד b -אחד מנגיפי הצהבת. לפני כשלושה חודשים רכשתי את ומוצרים הללו עם אבקה ושותה אותם כל יום. בבוקר ובערב garden of life, perfect food super green . chinese detox for all body and skin + green לפי בדיקות דם כללית כולל תרבית דם ושתן כללית ותרבית שתן, מלפני כיומיים- הכל בנורמה ועל כולם מצוין באנגלית כל סוגי הפטיטיס NEGATIVE מה זה אומר? דלקת כבד צהבת הושמד ? הכבד שלי סטרילי וללא שום דלקת או צהבת? בכל זאת יש צורך להמשיך לשתות אבקות הללו? תודה רבה מראש עבור תגובתך לשאלותיי.

האבקות הללו הן לא טיפול מקובל לצהבת כך שאיני יכול להמליץ על המשך/הפסקת הטיפול. לגבי הצהבת יש צורך לראות את התשובות של הבדיקות על מנת להבין האם נרפאת או לא

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול