האם הבדיקה אינה תקינה? ואיך להמשיך הלאה?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

08/01/2018 | 18:05 | מאת: שירי

שלום רב לכם אני בת 45 שלום לראשונה יצאו לי תפקודי כבד לא תקינים ALT יצא 68 (בדיקות קודמות היו 7 12 10 19 23) AST יצא 39 תמיד הייתי בין 14 ל-20 שלחו אותי לאולטראסאונד ויצא כבד בעל מירקם אחיד, באונה ימנית הודגמה המנגיומה ידועה בקוטר כ- 0.7 ס"מ . כיס מרה - אינו תפוח, דופנותיו אינם מעובים, ללא אבנים בתוכו, הודגם פוליפ ידוע בקוטר 0.5 ס"מ . דרכי המרה אינן מורחבות . לבלב - ברוחב תקין, לא הודגם ממצא פתולוגי בתוכו . טחול - בגודל ומבנה תקינים . כליות - בגודל ומבנה תקינים. אין סימני הידרונפרוזיס . אין אבנים בכליות . האאורטה הבטנית - ברוחב תקין . לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות ברטרופריטונאום עליון האם הדברים הללו גורמים לכך שתפקודי כבד לא תקינים? אילו עוד בדיקות לבצע?

1. לא 2. צריך לחזור על הבדיקות ועל פי הרמה להחליט על הצורך בהמשך ברור

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול