בעיות פיסורה צניחת רקטום בינונית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/04/2020 | 17:11 | מאת: אביטל

שלוםדר יש לי פיסורה ללא דימום צורב ןגם יש תחןשה של רטיבות באזור זה יכול להיות מהפיסורה או מהרקטום שצנח בינןני יש לי הגלל ההפרעות צריבה גם בוולווה ותחושת אי נוחות כאילו רטוב הרטיבןת סימן לדלקת כי לאחרונה קבלתי כאב גב תחתון יתכן מהדלקת בכל האזור משחת עזרקאין וטראולין לא עוזרים מה ניתן לעשות אין טעם לניתוחים כי יש לי בעיות עיכול חמורות לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון לוקחת נורמלקס בשל עצירות כרונית קשה שגורמת רק לשלשולים מה ניתן לעשות סובלת מאד מיובשת שלד ועצמות בשל בעית העיכול ויש כאביי תופת סותריי חומצה לא עוזרים אולי ידוע לך אם ניתן לחתוך את הסוגר הושטי העליון על מנת לעזור לי טין לי חיים מהמצב הזה בתור רופא גסטרו ודאי שמעת על כך או שאני חייבת התקנת פג אני לא מעונינת אנא ענה לי על השאלה הזאת כל הזמן יש לי גזים שגם צורבים בפיסורה תודה רבה

הפניה קצת מבולבלת.. פיסורה שאינה מחלימה בטיפול תרופתי-ניתן לנתח (ניתוח קצר מאד ופשוט). אין קשר בין הפיסורה לבעיית הושט-קיבה שבגללה הוצע לך PEG. בכל מקרה, הבעיה אצלך מורכבת מכפי שניתן יהיה לתת ייעוץ בפורום כזה או אחר ועלייך להיבדק אצל כירורג/פרוקטולוג.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות