האם מומלץ לשתות קפה וכמה?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

23/02/2013 | 23:56 | מאת: לדר' ברנר

בעקבות הודעה שראיתי בפורום אחר, חיפשתי בגוגל ומצאתי לפחות 10 מחקרים קליניים גדולים שפורסמו בשנתיים האחרונות, שהראו כי שתיית 3 כוסות או יותר של קפה ביום מפחיתה משמעותית כמה גידולים סרטניים, כולל בקולון, ברקטום, בפרוסטטה, בשד, בעור, בפה ועוד. מה דעתך, האם מומלץ?

קיימות עבודות המראות כי שתית קפה מפחיתה סיכויים לחלות במספר סוגי סרטן. אולם, לחולי סרטן, שתית קפה בהחלט איננה מומלצת. הקפה חומצי ובנוסף לכך מייצר רדיקלים חופשיים. ד"ר יוסף ברנר

26/02/2013 | 17:13 | מאת: לדר' ברנר

מדוע מומלץ לחולי סרטן לעשות חוקן קפה? אפילו אתה ממליץ על חוקן כזה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן