לחץ מוגבר לושט היליונה דיספגיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

09/05/2019 | 20:40 | מאת: קלרה

שלום דר סובלת כבר 4 שנים מבעיות עיכול חמורות יש לחץ מוגבר לושט העליונה כאבים בגב שמוקרנים מהעיכול כאב ברום הבטן דיספפסיה פונקציונלית מעי רגיז בשל בעיות הלחץ הושטי אבדתי 40 קג לא יכולה לשתות או לאכול מבלי שיהיה לי לחץ מלאות כאב בגב עליון וברום הבטן אני מיובשת לא יכולה לשתות מספיק כי יש לחץ לא יורד לא השתיה ולא המזון כאילו תקוע בבית החזה יש כאב עד שיורד צריכה ללכת המצב לא טוב יש לי חרדה ודכאון מהמצב לא מתפקדת גזים פיסורה עצירות פגיעה בעור בציפורניים חולשה בחילות פגיעה בהליכה מתקשה ללכת בזמן האחרון הצילו איך ניתן לעזור לי קשה לי בחיים בקושי אוכלת ועדיין יש כאבים קשים ללא פתרון מתקשה ללכת לבדיקות

שלום לך נראה לי מדובר בבעיה פונקציונלית של הושט =esophagospasm . זו בעיה היותר נויורגנית ולא כירורגית מומלץ להתייעץ עם רופא גסטרו

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה