התקף לב בספינינג בגלל עייפות וחולשה וסחרחורת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/06/2016 | 09:42 | מאת: גלית

אם אני אכנס לשיעור ספינינג בערב ולא יאכל כלום מהבוקר אז האם זה ייפגע לי בשריפת הקלוריות? כי אם אני לא אוכלת לפני אז אני עייפה סחרחורת ואין לי אנרגיה- אז האם ככה אני לא אשרוף קלוריות? למשל אם אני יאכל לפני האימון 3 תמרים שמכילים 200 קלוריות אז אני לא אשמין? אז האם בגלל התמרים אני אשרוף יותר קלוריות בספינינג??? כי אני עשיתי טעות אני מפחדת לעלות במשקל ולהשמין ואני מגיעה רעבה חולשה סחרחורת וקשיי נשימה לאימון ומרגישה שאני עומדת להתעלף בספינינג ולקבל דום לב. האם התמרים לא ישמינו אותי ויעלו אותי במשקל??? כי אני מרגישה בספינינג שאני לא יכולה לנשום דקירות בחזה והבטן מקרקרת. האם 3 תמרים יעזרו לי לדווש בספינינג ולשרוף יותר קלוריות?

גלית שלום, את חייבת לשנות לחלוטין את תפיסות התזונה / אימון שלך. משאלותייך נראה שהתנהלותך אינה התנהלות בריאה ונכונה. המלצתי - התייעצי עם תזונאי/ת ספורט ועם מאמן כושר בנו תכנית אימון ותכנית תזונה התואמות את מטרותייך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה