כמות קלוריות יומיות מול הוצאה אנרגטית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/10/2018 | 09:51 | מאת: מורן

שלום, לאחר התייעצות עם מספר תזונאים נאמר לי כי עלי לצרוך 1550 קלוריות על מנת לרדת בצורה מתונה (אני 1.64 ושוקלת כרגע 63) אני פעילה ספורטית בספורט חוץ או אימונים בית -מאפליקציות ויוטוב. בדרך כלל הפעילות שלי היא: דלגית 15-20 דקות על בטן ריקה - פעמיים בשבוע אימון בטן - תרגילים גוף ועם גומיה - 30 דקות - פעם אחת 2 הליכות בשבוע בקצב רגיל- בין שעה לשעה וחצי אימון של בטן ורגלים- משולב בגומיות/trx/ומשקולות 5 קילו - שעה ולפעמים אבצע שיעור פילאטיס של שעה או ארוץ 4 קילומטר . (פירטתי לצורך השאלה) אני עוקבת אחרי הקלוריות שלי ואני רואה שאני מצליחה לצרוך 1750 קלוריות ולא מצליחה לרדת ל1550, האם עקב הספורט שאני מבצעת זה הגיוני שאהיה רעבה לעוד 200 קלוריות?

מורן שלום, מה כוונתך ב " לא מצליחה לרדת ל 1550" . לא מצליחה כי את רעבה או כי קשה לך להתאפק.... האם קבלת תכנית תזונה מקצועית? ולמה להתייעץ עם כמה תזונאים ולא אחד? אם הבנתי נכון לא עשית תכנית תזונה אצל תזונאי. פרטי יותר ואשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

02/10/2018 | 16:10 | מאת: מורן

תודה רבה על המענה, 1. כי אני רעבה, אני שבעה כשאני צורכת 1750 או יותר. 2. הגעתי למספר תזונאים במהלך ה4 שנים האחרונות, כל אחד הכתב לי תוכנית לפי הדעות שלו , כרגע אני על פי ההמלצות של DayTwo- אם אתה מכיר. 3. אני לא מצליחה עקב רעב להגיע לכמות קלוריות שכל התזונאים המליצו - כולם המליצו 1500 (ואחת המליצה 1300). השאלה שלי הייתה, האם 1750 וכל הספורט שאני עושה יביא לירידה? כי אני באמת לא מצליחה לאכול רק 1500 תודה

מורן שלום, ממליץ להתייעץ עם תזומאי/ת ספורט. 1. אם רעבים יש לבדוק את נפח האוכל ולהגיב בהתאם . 2. Day Two אינו קשור להורדת משקל אלא להתאמת המזון והחיידקיפ, בכדי להוריד משקל יש להיות בגרעון קלורי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה