ראוקטן וחדר כושר ומשקולות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/04/2018 | 17:26 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 28 כעשור אני סובל מעור שומני המתבטא בפצעים ובקרקפת שומנית. עקב זאת אני כל חצי שנה חוזר ליטול כדור ראוקטן. עקב זאת איני יכול להתאמן בחדר כושר ולהרים משקולות, כי אסור לי ביחד אם נטילת הראקוטן. השאלה שלי היא זו: אני מאוד אוהב ורוצה להרים משקולות והרופאה עור אמרה לי שמותר לי עד 20 קילו להרים, איך אני יכול להשיג גוף שרירי וחטוב גם מבלי להרים משקולות?

איתי שלום, לא בהתמחותי. לא ברורה לי הנחיית הרופאה למה עד 20 ק"ג ? מה הנימוק? לגבי חיטוב הגוף / גוף שרירי, אכן ללא אימון משקולות קשה להגיע לגוף שרירי , עם זאת בהחלט ניתן לחטב הגוף בשילוב של אימוני כוח ( גם במגבלת ה 20 ק"ג) בשילוב עם תזונה. נסה לבדוק עם הרופאה מהו הנימוק למגבלת המשקל ואשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה