הורדת משקל אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/01/2018 | 16:49 | מאת: קרן

שלום לך, אני אחרי לידה ויש לי 5 ק"ג עודפים, בכוונתי להירשם לחדר כושר ולהוריד אותם בעזרת אימוני מכשירים והליכה, האם די בכך כדי לחזור למשקל ולגוף לפני הלידה ( שקלתי 48) גם מבחינת חיטוב ועיצוב? ( לא כל כך אוהבת אימונים אירוביים וחוגים למיניהם.) תודה מראש

קרן שלום, לא ציינת כמה זמן לאחר לידה ואם את מניקה - מה שמשפיע על חזרה למשקלך. במידה ואת מניקה יש להתייחס לכך בתזונה. בגדול בכדי לרדת במשקל צריך ליצור גרעון קלורי - נכון שהנוסחה המנצחת היא שילוב של פעילות גופנית ותזונה בגרעון ,אך השפעת התזונה משמעותית יותר בהתייחס לפרמטר זה. לכן חשוב שהפעילות הגופנית שתעשי תשולב בתכנית תזונה. בהצלחה אורי

16/01/2018 | 10:27 | מאת: קרן

היי אורי, תודה על התגובה המהירה...אני חודשיים אחרי לידה ולא מניקה. כמובן שאשלב דיאטה עם אימונים. השאלה היא האם אימוני כח ומכשירים גם תורמים לעיצוב וחיטוב כמו אימונים אירוביים? ( למרות שמבחינה זו אשלב הליכה מהירה שנחשבת פעילות אירובית, לא?) תודה...

קרן שלום, בואי נדייק במושגים עיצוב וחיטוב - עיצוב משמעו העלאת מסת שריר וזאת מומלץ לעשות בשילוב של אימוני כוח ותזונה תואמת ( מאזן קלורי חיובי) , בעוד שחיטוב משמעו הורדת % שומן וזאת עושים בשילוב של פעילות אירובית וכוח ןתזונה תואמת ( גרעון קלורי). לשאלתך: בוודאי שאימוני כוח יתרמו להורדת % השומן במיוחד בגלל האפקט של שמירה על מסת השריר . בהצלחה אורי

17/01/2018 | 10:28 | מאת: קרן

תודה רבה :)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה