אכילה לפני אימון בוקר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/10/2019 | 01:38 | מאת: Joni

שלום , אני מתאמן בבוקר אימון משקולות של שעה. כחצי שעה לפני האימון אני אוכל 50 גרם שיבולת שועל וכף נוטלה לטעם . זה הארוחה הראשונה שלי של היום האם נכון לאכול שיבולת שועל לפני אימון בוקר כחצי שעה לפני , או לעבור לפחמימה פשוטה כמו תמרים. אימון כוח ולכן חשוב לי לשמור על רמת סוכר תקינה כדי למנוע נפילות

שלום, ההמלצות מדברות על ספורטאים מקצוענים. לחובבים שבינינו אין ממש משמעות. מדובר בארוחה מזינה. אם נוח לך איתה, המשך. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר