משמין אפילו מ 4 מלפפונים ו 5 עגבניות ביום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/08/2019 | 23:49 | מאת: אורן

משקל 95 התחלתי בדיאטה קשה לאחר נסיונות רבים שלא צלחו. מתאמן בחדר כושר יומים בשבוע ולא אוכל פחמימות. הדיאטה קיצונית וכוללת פחות מ 300 קלוריות שבהתחלה הורכבו מסלט לחודש ושבועיים ועברו לבסיס חטיף חלבון ואבקת חלבון בשבוע וחצי האחרונים. לא משנה מה אני עושה אוכל מתאמן או רץ , מעל 500 קלוריות אני משמין. הורדתי 13 קילו בחודש וחצי כשהחלטתי להפסיק להקשיב לכל העולם ואכלתי בממוצע 300 קלוריו. ליום. אני מרגיש מצויין אנרגטי אבל העולם מסביבי בחרדה והתקפות בלתי פוסקות על מצבי. לדעת עולם באמת הורדתי שומן ואני נראה משמעותית טוב יותר. ברור לי שיש בעייה לא נורמלית שאני חייב למצוא. אפילו 3 סלט פשוט ביום שמבחינתי זה חלום מעלה לע את המשקל. בלי שמן בלי טונה בלי טחינה בלי לחם בלי כלום ועדיין הגוף שלי נלחם בי. מנ לכל הרוחות יהיה?

שלום אורן, לא בדיוק הבנתי מה הבקשה או השאלה שלך ממני. ברור שאיני מעודדת את דרך החיים שאמצת, כי לא תצליח לאורך זמן כמו גם תפתח חסרים תזונתיים קשים. אני מאמינה שאפשר לעשות את התהליך בריא ונכון יותר בליווי איש מקצוע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר