ילדה עם אכילה בררנית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/08/2019 | 20:59 | מאת: דלית

שלום, בתי בת ה-11 בעלת ויסות חושי מוגבר אוכלת מתוך פירות וירקות רק מלפפונים ותפוחים. בעקבות נשירת שיער כבדה בוצעו בדיקות דם. רמת הפריטין הייתה בגבול הנמוך. התגלה חוסר ביוטמין D , אבץ וחומצה פולית. התחלנו במתן חומצה פולית וברזל והנשירה נעצרה. שאלתי היא האם צריך לתת את שאר הויטמינים, כל אחד בנפרד או האם קיים מולטי ויטמין אחד שיכול לספק את החוסרים?

שלום דלית, אנא פני לפורום של סגניתי, בריג'יט כוכבי, דיאטנית ילדים. https://www.doctors.co.il/forum-3750/ בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר