ברזל למניעת נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/07/2019 | 10:44 | מאת: שירן

שלום, בערך פעם בשנה וחצי-שנתיים אני מרגישה שיש לי נשירת שיער מוגברת ולאחר בדיקות דם מתגלה חוסר בברזל על גבול האנמיה ואני נאלצת לקחת תוספי ברזל כשלושה חודשים. כך זה נמשך מספר שנים ואני רוצה לשמור על השיער שלי ולא להגיע שוב למצב הזה. אני אוכלת בשר(עוף או הודו לא בשר אדום) אולי פעם בשבועיים וביצים פעם בשבוע. האם אני יכולה לקחת ברזל(קל לעיכול שנלקח בתור אבקה ישירות לפה 27 מ"ג) פעם- פעמיים בשבוע למניעה? תודה.

שלום שירן, את צריכה לקחת ברזל באופן קבוע כדי למנוע את הירידה. אני לא יכולה לומר שנטילת חלקית תעזור. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר