בקשת המלצה לתוספי תזונה מעוררים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/06/2018 | 14:38 | מאת: אמזלג

שלום, איזה תוספי תזונה מעוררים קיימים? מלבד קפה שגורם לחרדה.. תודה.

שלום, אין דבר כזה "תוספי תזונה מעוררים". קפה אינו תוסף תזונה אלא משקה המכיל קפאין- שהוא המקור המעורר. קפאין אינו גורם לחרדה. מה שמאוד יכול לעורר זה פעילות גופנית יומית, שינה מספקת ואיכותית, תזונה מזינה ובריאה וכמובן הורדת מתחים. בברכה,דנה

30/06/2018 | 12:04 | מאת: שווה לנסות

היי אמזלג, יש היום משקאות בריאים שהם מעוררים ללא קפאין. וחבל לשתות קפה כשיש תחליפים יעילים יותר ומומלצים

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר