האם טרשת או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

29/08/2019 | 04:48 | מאת: עינת

שלום רב דוקטור, בת 42. לפני כחודשיים, לאחר מחלה וירלית קלה (אוזניים וגרון) התחלתי לסבול מורטיגו, ולאחר מכן הופיעו נימולים בקצות אצבעות הידיים, והתפשטו לרגליים, וכן חולשה ברגליים ומעט רעד בידיים. בדיקת mri מח וחוט שדרה צווארי שנעשו בסמוך לתחילת הסימפטומים, ללא חומר ניגוד, תקינות וללא ממצאים. בדיקת emg/nct תקינות. בדיקת רופא עיניים ואא"ג תקינה. בדיקה נוירולוגית תקינה, למעט קושי בשיווי משקל בעצימת עיניים בעמידה על רגל אחת. האם יכול להיות טרשת נפוצה?? ואם לא מה זה יכול להיות והאם נדרשות עוד בדיקות? תודה רבה,

שלום בשלבזה לא נראה שמדובר בטרשת נפוצה ממליץ לחזור על בדיקת נוירולוג ביצוע בדיקה של פוטנציאלים מעוררים כולל בדיקת MEP AND SEP AND BERA במידה וסמנים מחריפים הייתי שקול חזרה על בדיקת MRI מוח בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם