דלקת כבד ויראלית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

02/07/2013 | 19:46 | מאת: ורד אשד

שלום רב, לבתי תאומים בני שנה ו-4 חודשים, הבת משלשלת 4 שבועות, נעשתה לה בדיקת צואה יצא ללא ממצאים, בבדיקת דם מהוריד התקבלו התוצאות להלן: ALT (GPT) 115 AST (GOT) 75 MCV-Mean Cell Volume 71 MCH-Mean Cell Hemoglobin 22.9 Lymphocytes % 58.1 Monocytes # 1.16 Eosinophils # 0.19 Lymphocytes % confirm. 55.4 הרופא המטפל הודיע לבת שלי שיש לילדה דלקת כבד ויראלית, ברצוני לדעת מה המשמעות של המחלה, הילדה חיוורת מאוד (לא צהובה) משלשלת פעמיים ביום צואה מסריחה מאוד, אין לה מצב רוח, היא בוכה ואנחנו לא יודעים מה כואב לה,ביצעו גם בבדיקת הדם רגישות לגלוטן, התוצאה יצאה שלילית. ברצוני לדעת כיצד תינוקת שקיבלה חיסון אחד נגד צהבת, ואמורה לקבל את השני באוגוסט קיבלה דלקת כבד ויראלית, כמו כן האם זה מדבק? האם יש טיפול למחלה? כמה זמן היא אורכת? אודה על תשובתך

חד משמעית איני מטפל בילדים ואיני מוכן להגיב חייבת לקחת אותה למומחה לכבד ילדים

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני