לחיצה על הלחי, במקום שהיה ניתוח עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

30/12/2019 | 00:53 | מאת: אבירם

שלום לרופא לפני כשבועיים וחצי, עברתי ניתוח עקירה כירוגית של שן בינה כלואה, היום,ראה אותי מישהו,שמכיר אותי,ככה פיתאום, כאילו בהומור, תפס בשתי אצבעותיו המקופלות,את הלחי שלי,לחץ משך וסיבב את הלחי, כמו שמסובבים לילד קטן כשעושים לו קוצי מוצי כזה,הרחקתי את הפנים אינסטנקטיבית אבל הוא לא הרפה, כל זה קרה ממש בחלקי שניות, הערתי לו שעברתי ניתוח בחיך וזה לא בסדר מה שהוא עושה, התנצל והיפסיק, אבל,התחלתי להרגיש אי נוחות בלחי, ורמה מסוימת של כאב, אני אשמח לדעת האם ללחוץ,או למשוך בצורה כזו,תוך הפעלת כוח,או בכלל להתעסק עם המקום הזה, בסמיכות של כשבועיים וחצי, פשוט עשוי להזיק לניתוח שעשו לי שם, במילה אחרת, לפגוע במקום המנותח בחיך, ולהביא לנזק כלשהוא ??אפילו מינימלי??ואם זה כן יכול לקרות, מה הנזק שעשוי לבוא בעקבות דבר כזה?? תודה עבור המענה

לאבירם שלום רב, כיוון שהנך חש אי נוחות וכאב, פנה לבדיקת רופא שיניים. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים