תחליף לכדורי ויאגרה או סיאליס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/11/2018 | 13:02 | מאת: יחיא

בן 63.5 בריא ללא מחלות רקע לא מעשן לא נוטל תרופות שומנים בדם גבוליים.לפני 8 שנים עברתי ניתוח רדיקאלי להסרת הערמונית בגלל סרטן ממוקד פסא לפני הניתוח 5.8 . גליסון 3+47 קיבלתי גם הקרנות בגלל כישלון ביוכמי ומאז ברוך השם פסא0.004 הבעיה שנשארה הפרעה בתפקוד המיני חולשה וחוסר זקיפה חזקה לוקח לפי הצורך ויאגרה 100מ"ג מצוין השאלה אם יש תחליף לכדורים משחות או ספריי למיניהם לא אוהב לקחת תרופות בגלל תופעות הלואי. האם גלי קור עוזרים במקרים אלה. תודה ד"ר נכבד

שלום יחיא. התחליף לטיפול תרופתי בויאגרה או סיאליס הוא זריקות לתוך הפין, או שימוש במשאבת ואקום, או במקרים שכל השאר לא עוזרים - ניתוח להשתלת תותב בפין. רוב האנשים שויאגרה עוזרת להם, מעדיפים להמשיך עם טיפול תרופתי מאשר הנ"ל.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית