ocd מחשובות טורדנויות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/06/2019 | 16:53 | מאת: רפי

אני סובל המון זמן מאוסידי מחשבות פולשניות מטרידות מתמודד לא רע לאחרונה אני פוחד המחשבות והאוסידי שלא מרפא כל כך יגרום לבעיה בריאותית לדוגמא התקף לב או חלילה בעיה גופנית..האם אוסידי מחשבות טורדניות יכולות לגרום להתקף לב או בעיות בריאותיות?

היי רפי, מחשבות לא יכולות לגרום לשום בעיה בריאותית. גם התקפי חרדה בדרך כלל לא גורמים נזק, אלא אם כן אתה סובל מבעיות לב. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

11/06/2019 | 07:04 | מאת: רפי

תודה הרגעת אותי חשבתי שהמחשבות בעצם לא נותנות מנוח וגם יכולות לגרום לבעיות בריאותיות אל תשכחי שהמחשבות גם גורמות לעצבים ועצבים זה לא בריא

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית