מעבר בין כדורים- ראש כבד/עמום

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/02/2019 | 11:07 | מאת: שמיל

מעבר בין כדורים- ראש כבד/עמום שלום ד"ר ספקטור, אני בסיום תהליך מעבר מדורג עפ"י תוכנית של הרופא של מעבר מסרוקסט 40 לסרנדה 100, כבר 3 ימים שלוקח רק את הסרנדה לאחר השלב האחרון שבו הייתה תוספת של 1/4 כדור סרוקסט. מעט בתחושה מוזרה של ראש כבד, מעט עמום, לעתים כאילו השפעה קלה של טשטוש ראייה כשמנסה לקרא. מעט תחושה של רעב או שזה אולי בעצם ביטוי של מתח/חוסר שקט. אשמח לעצתך האם מדובר במעבר בין הכדורים/משהו אחר.

היי שמיל, אני מניחה שכיוונת את השאלה למישהו אחר ולא אליי. בכל מקרה, זו שאלה לרופא, ואיני רופאה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית