היכן בארץ ניתן לקבל מרשם לממנטין עבור טיפול בOCD?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/08/2018 | 17:16 | מאת: איתי

יש לי פסיכאטר חסר רגישות, שלא לומר רשע, שאומר לי שאני צריך להעביר עוד כמה שנים עם SSRI לבד לפני שיהיה אפשר לשקול לתת לי ממנטין. יש המון מחקרים שמראים שהממנטין (Memantine) ממש עוזר בטיפול בOCD ויש גם מאות עדויות ברשת של אנשים שזה ממש עזר להם. אני לא מסוגל להמשיך יותר. הSSRI לבדם לא עוזרים לי. תופעות הלוואי גומרות אותי. אני חייב לקבל את הממנטין הזה. חשוב לי שזה יהיה באופן חוקי. בבקשה תעזרו לי. הOCD הזה פשוט הורג אותי. גם CBT וERP לא עוזר לי בכלל. רק הממנטין יכול לעזור לי. איפה אני משיג אותו?

היי איתי, אני ממליצה לפנות לפסיכיאטר אחר, אם אינך מרוצה מהפסיכיאטר שלך, ולשאול אותו. אין לי תשובה לשאלה כיצד ניתן להשיג תרופה כזו או אחרת. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית