מחשבות טורדניות מדכאות אחר הצהריים ובערב

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/05/2018 | 15:39 | מאת: רינת

היי שרון. אני לא יודעת עם כתבתי לך אני חושבת שכן אני עוברת כבר יותר מחודש שינוי תרופתי. אני לאט לאט מתאזנת ועם עניין השינה זה הסתדר ואני מאוד מודה לך על התמיכה עזרת לי מאוד בזה. רק יש לי בעיה,בבוקר אני קמה שמחה מצב רוח טוב מתפקדת יוצאת להליכה הכל בסדר גמור אבל שפתאום מגיע שעות אחר הצהריים ערב אני מרגישה בדידות רגשית חוסר אנרגיה דכדוך שמלווה במחשבות שליליות מדכאות. אני התייעצתי עם הרופאה אבל היא אמרה שזה לאט לאט מתאזן ולוקח זמן. מה שקורה עם המחשבות הטורדניות מדכאות מרוב שאין לי חשק לעשות שום דבר אפילו לצאת להליכה אני שוכבת במיטה ואין לי אפילו חשק לדבר עם אף אחד פתאום המצב רוח שלי צונח למטה. שרון שוב את ממש תעשי לי מצווה יש לך עצות טובות לתת לי כי אין לי למי לפנות כרגע.אני עדין לא התחלתי טיפול מה לעשות בינתיים עם התופעה אחר הצהריים ובערב שאני מרגישה את החוסר אנרגיה דכדוך בדידות רגשית מחשבות בלי סוף בבוקר שאני קמה זה עובר לי. ממש אשמח עם תוכלי לתת לי עצה קטנה את ממש תקלי עלי. תודה רבה שרון ומאחלת לך שבוע נפלא

היי רינת, כפי שהפסיכיאטרית שלך אמרה, זה כנראה יתאזן לבד. עד אז, את יכולה לנסות בכל זאת להיות פעילה ולא להיכנע לרצון לשכב במיטה. התשובה לשאלה שלך הרי נמצאת בגוף השאלה- ככל שתהיי פחות בעשייה, כך תרגישי רע יותר, ולהיפך: ככל שתעשי יותר, גם אם זה יהיה בכוח ובחוסר חשק (בהתחלה), כך תרגישי יותר טוב. כמו שאומרים, "עם האוכל בא התיאבון". בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית