גרורות בחלל הצפק - HIPEC או טיפול כימי

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

09/01/2013 | 01:22 | מאת: רונן

שלום רב, לפני חודשיים בעקבות כאבים בצד שמאל של הבטן התגלה גידול סרטני במעי הגס הסגמוידי. בניתוח לפרסקופי הגידול הוסר אולם נמצאו גרורות בחלל הצפק של הבטן (פריטונאום - אגן). בדוח הניתוח - פיזור שנראה גרורתי בצפק בבטן השמאלית התחתונה ובאגן בכמות קטנה בדוח הביופסיה של הגידול במעי - Signet ring cell, partly mucin producing כל 17 קישריות הלימפה שהוצאו נגועות בביופסיה מחלל הבטן - signet ring cell להבנתי טיפול כימי אינו יעיל לחלל הבטן במיוחד לא ל SRC. האם במצב הנ"ל מומלץ לגשת מידית לניתוח HIPEC? תודה

07/03/2013 | 14:58 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב מציעה התיעצות עם כירורג אונקולוגי המתמחה בנושא קיימים כירורגים כאלו במספר מרכזים בתל השומר ואיכילוב

15/04/2013 | 11:48 | מאת: לרונן

תכשיר אנטי סרטני S.N.H.C.D סוד הריפוי הטבעי בתזונה על לסרטן Secret of natural healing cancer diet Тайны естественной диете рака исцеление 自然愈合癌症饮食的秘密 سر الشفاء الطبيعية النظام الغذائي سرطان راز رژیم غذایی درمان سرطان طبیعی 自然治癒癌の食事療法の秘密 טיפול אלטרנטיבי בכול סוגי סרטן השונים כולל סרטן גרורתי הטיפול בתכשיר S.N.H.C.Dלא מתאימה לסרטן הדם (לוקמיה) הרכב החומר התכשיר מכילה התכשיר עשיר במינרלים באשלגן , סידן, סודיום ,ברזל וויטמינים מקבוצת B, חומצה פנטטונית ובכולין, וניאצין ,נתרן ,מימן פחמתי, חומצות שומן רוויות, פחמימות, סידן, ברזל, אשלגן, נתרן, זרחן, מגנזיום, אבץ וויטמין B. אין בחומר שום חומרים משמר 266 קלוריות של 100 גרם יחד עם קלוריות התכשיר גורם : תכשיר S.N.H.C.D גורם למוות תאי סרטן בלבד . תכשיר S.N.H.C.D מגבירים את אספקת החמצן לתאי הסרטן ותהליך זה כשלעצמו- בולם את ההתנהגות המתפשטת של תאי הסרטן, ומונע היווצרות גרורות ברקמות אחרות של הגוף. תכשיר S.N.H.C.D מעכב את התפשטותם של גרורות סרטניות והתקדמותם בגוף. תכשיר S.N.H.C.D הוא תכשיר טיפול מרכזי באצידוזיס (חומציות יתר של הדם). תכשיר S.N.H.C.D מכחיד את התאים הסרטניים המיקרוסקופיים תחת בקרה צמודה. תכשיר S.N.H.C.D תאי הסרטן מתקשים לחיות בהרכב התכשיר תכשיר S.N.H.C.D מסלק קרינה מייננת שהצטברה בגוף ואשר בעצמה עלולה לחולל מוטציות בתאים נורמאליים והתפתחות סרטן . תכשיר S.N.H.C.D מאיץ את תהליך חילוף החומרים בגוף . תכשיר S.N.H.C.D גורם לייצור כדוריות דם אדומות ומעלה את רמות האנרגיה. תכשיר S.N.H.C.D מתפרק בגוף מהר יותר מאשר מתפרק סוכר רגיל. תכשיר S.N.H.C.D נחשב כתוסף מזון טבעי ומזין כמקור טבעי לברזל ומינרלים שונים. תכשיר S.N.H.C.D בעל אינדקס גליקמי גבוה ולא מומלץ לחולי סכרת .

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול