כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/04/2014 | 15:27 | מאת: אמה

שלום, ב4 ימים האחרונים יש לי כאבי ראש חזקים כל פעם במקום אחר, יש לי לחץ בראש, ובעיניים, אני רואה מטושטש במיוחד בעין ימין מין כאב כזה, לחץ, בלבול, סחרחורות, בחילות חזקות, כאבים ביידים במיוחד בבוקר, פתאום מתחיל לי מין התקף של דפיקות לב חזקות ומהירות וחוסר הרגשה בידיים, בלבול חזק, הרגשה של חוסר ריכוז. והאוזניים שלי כל הזמן נסתמות. הרגשה כללית לא טובה, חוסר תאבון, אני רוצה לציין שיש לי מחסור בפקטור 7 והייתי מאושפזת לפני כמעט חודש, כי היה לי דימום פנימי בבטן, וקיבלתי 2 מנות דם ו2 מנות פלזמה. ובספטמבר עברתי תאונת דרכים וקיבלתי מכה בראש מאז התחילו כאבים ראש בהדרגה ואני בטיפול של ניורולוג עשיתי ct ראש עם חומר ניגוד ויצא תקין (עשיתי את הבדיקה בדצמבר) ועכשיו ב4 ימים האחרונים הראש והעניים מאוד כואבים אני לא מסוגלת לתפקד ולצאת מהבית מה לעשות? מה זה יכול להיות?

15/04/2014 | 22:10 | מאת: ד"ר חן הלוי

אין דרך לענות על כך דרך הפורום. אם מדובר בכאב חדש ומדאיג עלייך לראות נוירולוג בהקדם או ללכת לחדר המיון

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח