לחץ בעיניים ובראש וכאבים בגזע המוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

02/08/2019 | 08:53 | מאת: שלום יהודה

אז כך אני בן 18 ואני זוכר שלפני כמה שנים התחילה לי עייפות אני לא שמתי לב עד שהתחלתי להרגיש תשישות חולשה בגוף עד שהייתי משותק למיטה ואז לחץ בעיניים לחץ בראש וכאבים חזקים בגזע המוח ובסוף כל יום לפני השינה זה סיוט לישון אני מגיע למצב שכיבה ניהיה לי תנועות לא רצוניות חזקות שמקפיצות אותי מהמיטה ומדי פעם דפיקות לב חזקות ומהירות לפני שאני יושן ואחרי שאני נרדם ובעיות זכרון שמתי שאני מדבר עם אנשים אני שוכח כל שניה מילים בסיסיות לקראת הערב שיש לי לחץ גבוה בעיניים אני רואה מעורפל כמו האדים במקלחת ומדי פעם אני רואה כפול והעיניים שלי דומעות ויש עוד הרבה אבל האני חושב שזה מספיק אז כך עשיתי מלא בדיקות בדיקות דם מצאו שהיה לי רק אנמיה ופעמיים שקרסתי והגעתי לבית חולים מצאו אצלי רק פוספט מאוד נמוך ואז יום למוחרת זה חזר להיות רגיל וחשבו שאני לקחתי תרופות או סמים ובאמת רק דחפתי את עצמי עד הסוף בשיעור ספורט כי חשבתי שאני יצליח להחזיק מעמד עד שאני יגיע לבית ספר ובקיצור עשיתי EEG ולא פרכסתי בגלל שעשו לי את זה בבוקר וגם בדיקת לחץ בעיניים בלילה היה חשד לבצקת ובבוקר עשו לי שוב ולא מצאו כלום(והעניין שאין לי בכלל לחץ בבוקר אז אני לא מתפלא שלא מצאו כלום) וגם עשיתי בדיקה פסיכולוגית ופסיכיאטרית וראו שאני תקין ובקיצור הסברתי לרופאה משפחה והיא שלחה אותי לנירולוג ואני מסביר לרופא שיש לי לחץ בראש ובעיניים חולשה בגוף וכאבים בגזע המוח והוא אומר לי שהוא לא רואה בעיה ושחרר אותי זה בכלל נירולוג מאבחן לחץ בראש וכאבים בגזע המוח? כאלו מאיפה לעזאזל הוא יודע מה אני חווה בתוך הגוף ולפעמיים הלחץ בראש ניהיה כל כך חזק שאני מרגיש שאם אני לא ינוח ברגע הזה תוך כמה דקות יהיה לי נזק מוחי וגם הגוף עושה מלא תנועות לא רצוניות מתי שיש לי לחץ חזק בראש בקיצור אני ישמח לדעת מה אתם חושבים ומה אפשר לעשות אה וגם מצבי דיי השתפר לאחרונה אין לי יותר מיגרנות ותשישות ולא כואב לי המוח כמו פעם אבל עדין הלחץ בראש אותו דבר וזה עדין סיוט תודה

במידה והתרשמת כי לא קבלת מענה ראוי מהנוירולוג אני מציע לפנות למומחה נוסף לחוות דעת שניה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח