קוצר נשימה במאמץ חנק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/07/2020 | 00:33 | מאת: ניב

שלום ,אני בן 37 רווק ביצעתי היום ריצה קלה בחצר ואימון משקולות של חמש קילו לאחר חצי שעה התחלתי להרגיש קוצר נשימה דקירות בחזה, הרגשה של בליעת לשון, טעם מר בפה עברו כמה שעות והתופעה נחלשה. לפני יותר מחצי שנה בספטמבר ביצעתי אירובי ומשקולות, אימון מסיבי של שעה. הייתי בכושר מצוין לאחר החדר כושר בדרך הביתה התחלתי להרגיש שאני לא יכול לדבר גימגום דופק מהיר הרגשה של לחץ דם גבוה פיניתי את עצמי באמבולנס לאט לאט הדיבור חזר היה לי דיבור איטי ומגומגם ממש קושי לתקשר ביום יום הלחץ דם שלי תקין . עשו לי את כל הבדיקות , סיטי מוח יצא שלילי אקו 24 יצא תקין. הומלץ לי על אקו 48 שעות יצא שהדופק שלי היה נמוך 44 בשינה. בנוסף הייתי אצל נירולוג שראה שאין לי בעיות נירולוגיות ואמר לי להפסיק שימוש באספירין. ב 22.1.20 נבדקתי באקו לב מאמץ שלילת איסכמיה , מסתם מיטרלי אי ספיקה מיטרלית טריוואלית, אשמח לדעת אם זה קשור לחרדות או משהו מעבר?

אין אקו 24 שעות יש הולטר 24 שעות אם כל הבדיקות גם הקרדיאליות וגם הנוירולוגיות תקינות - חרדה בהחלט בא בחשבון

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים