עקירת 8 שיניים והשתלות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/06/2009 | 14:18 | מאת: הילה

ד"ר שלום, אני מועמדת להתחיל טיפול מאסיבי בשיניים הכולל עקירת 5 שיניים + 3 שיני בינה בפעם אחת וגם תהליך הרמת סינוס. האם זה לא יותר מידי לפעם אחת? האם זה לא מסוכן? אני עושה את הפרוצדורה בהרדמה כללית באסותא. אנא תשובתך, מפני שפוחדת מאוד.

שלום הילה, אין מניעה מביצוע טיפול נרחב ביום אחד. אכן נחו יותר ביצוע בהרדמה כללית או סדציה עמוקה וכך את עושה. בכל ניתוח או הרדמה קיים סיכון אך הוא ידוע מראש, נמוך, וצריך להילקח בחשבון. בהצלחה, בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים