החומר להשתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/08/2013 | 09:47 | מאת: ג'ני

שלום ממה עשוי החומר המושתל בהרמת סינוס? האם מדובר רק בעצם או בחומרים נוספים כגון שומן וכד'. ואיזה מרכיבים מסייעים להצלחת איחוי העצם? כגון ויטמינים. ג'ני

שלום ג'ני, החומר המושתל בהרמת סינוס יכול להיות עצם שלך, של אדם אחר, או של בקר. אם המקור הוא עצם זרה אז היא נטחנת לפירורים קטנים, אח"כ עוברת תהליך מיוחד של חיטוי וטיפול בחום גבוה ששורף את החומר האורגני ומשאיר בעיקר את הסידן שבעצם. ו אני לא נוהג להמלץ על תוספי מזון כלשהם. עקרונית, חומרים המזרזים פעילות מטבולית של עצם יתכן ויעזרו. המנעות מעישון ואלכוהול עוזרים . בהצלחה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים