מספר שאלות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

29/09/2009 | 19:09 | מאת: תודה

1. האם עקירת שן שעברה ט"ש ועקב דקלת חלק מעצם השן בלסת נספגה ונשבר חלק מהשן חייב לעבור עקירה כירורגית ? בין היתר כדי למנו מצב של שאריות שן בתוך הלסת ? 2. אילו דרכי זהירות יש לנקוט במטופל המקבל תרופות לדיכוי מערכת החיסון [מן הסתם יש יותר סיכוי לזיהום/דלקות במיוחד עקירת שן לא בריאה ושבורה ?

שלום לתודה, שאריות שן שגרמה לדלקת וזיהום צריך להוציא.לעיתים אפשר בצורה פשוטה ולעיתים צריך לנתח ולהוציאם. להתייעץ עם הרופא המטפל האחראי על דיכוי המערכת החיסונית לגבי הזמן הנכון לביצוע הפעולה הניתוחית ותרופות נחוצות. כיסוי אנטיביוטי מתאים צריך להנתן לפני ואחרי. גמר חתימה טובה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים