הרמת סינוס פתוחה ושטפי דם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/08/2020 | 15:24 | מאת: לאורה

שלום. אמי עברה הרמת סינוס פתוחה ביום שלישי. הכאבים בינוניים, הלסת התחתונה בצד של ההרמה ממש מחליפה צבעים בשל שטף הדם, אני יודעת שזה נורמאלי להליך זה אבל היום זה הגיע לצבע מאד כהה על גבול השחור ויש שטפי דם גם לכיוון הצוואר/עצם בריח. האם זה נורמאלי? מתי בדרך כלל יש מגמת שיפור במה שקשור לשטפי הדם, ומה הדרך הכי טובה להקל? והאם תוסף תזונה של סידן יכול לייעל את קליטת העצם ולעזור בהחלמה? תודה רבה יום נפלא.

שלום לאורה, שטפי דם לאחר ניתוח עלולים להיווצר. במיוחד אצל מטופלים מבוגרים שהמשיכו ליטול נוגדי קרישה. מהלך שינוי הצבע הוא שגרתי. הגוון הופך לכהה ואז מתבהר בהדרגה. ההתקדמות לכוון הצוואר מתרחשת בחלק מהמקרים. כדאי לשקול כיסוי אנטיביוטי רחב יותר. נא ליידע את הרופא המנתח ולשאול אותו על הטיפול המתאים למקרה של אמך שכן כל מקרה הוא פרטני ומעט שונה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים