גוש קטן שנוצר לאחר הורדת התפרים במקום השתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

22/05/2020 | 03:54 | מאת: שיננית

ב 3.5.2020 עברתי עקירת שן 31 והשתלה מאז יש לי כאבים , התפרים הוצאו ,נוצר מעל מקום הורדת התפרים גוש קטן של בשר אדום הלכתי לרופא בעזרת קיסם אוזניים לחץ על המקום ניקז דם ואמר לי שזה יתכן פצע לחץ ומרח לי ג׳ל , וביקש למרוח את הג׳ל 4. פעמים ביום אך הכאבים ממשיכים וגם הדם בלחיצה עדינה על המקום ממשיך. (כמובן שלקחתי אנטיביוטיקה ומשכך כאבים במשך שבוע ימים) אני מאד חוששת שאולי ההשתלה לא הצליחה. תודה על תשובתך

שלום שיננית, כנראה בצקת באזור התפרים. שטיפות קורסודיל יכולות לעזור. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים