כאבים בשתל שיש לי שנתיים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/04/2020 | 13:55 | מאת: שירה

יש לי כאבים לפי דעתי בשתל או בשן לידה אבל די בטוחה שזה מהשתל כי ככה לא הרגשתי אף פעם בשן רגילה כמו תזוזה. השתל נעשה לפני שנתיים בשן עליונה עם הרמת סינוס קטנה במהלך השתל. אבל פתאום בימים האחרונים רגישות וכטב וגם לחא קשר לאכילה והיום שחצחתי באיזור מסוים ירד דם. מה לעשות האם אפשר לקחת משהוא להקלה כי עכשיו בכל המצב גם הקופות לא עובדים רגילצוכם קצת פוחדת לטיפול כלשהו. יש איזה תרופה בינתיים נחכה אולי בקרוב יתנו לכם לחזור לעבודה ואז לא תהיה בעיה וגם לרופאה שלימכי מאמינה שבמתכונת החירום בטח מספר רופאחם מצומצם במיוחד בקופות החולים ,תודה וחג שמח.

היי שירה, לפי תאורך אני חושב שבורג המבנה השתחרר מעט ויש לחזקו חזרה. תנסי לדבר עם הרופאה שלך. בינתיים שטיפות עם מי מלח יקלו עליך מעט. חג שמח, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

14/04/2020 | 19:07 | מאת: שירה

וזה יכול לגרום לכאב ודימום לא כדאי אנטביוטיקה כמה ימים. הבעיה שזו גם רופאה של הקופה ולא בטוח שלה דוקא יקראו. וצריך צילום לראות מה קרה . כי גם ככה פוחדת לטיפולים בימים אלה.

15/04/2020 | 12:19 | מאת: שירה

לפי הרגשתי היום הדימומים פחות אבל כואב ומציק לפי דעתי באמת אתה צודק משהוא קצת זז /השתחרר במצב כזה יש טעם להתקשר זה נקרא חירום או לחכות אולי בקרוב תחזרו במילא לעבוד רגיל?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים