עקירות והשתלות שיניים או עצם באותו זמן

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/01/2020 | 10:52 | מאת: דליה

בת 65 . אוסטאופורוזיס ללא תרופות. לסת עליונה שיניים 24 25 27 זקוקה לעקירה ולהשתלות. יתכן שגם זקוקה להשתלת עצם. השאלה האם אפשר לעשות עקירה והשתלה בו זמנית ובכך לדעתי לחסוך סבל. שאלה שנייה איך אפשר לאכול בזמן ההמתנה? האם אפשר להמנע מתותבת ולהסדר עם כתר זמני שישב על שארית שן? תודה לתשובתך. וגם האם כל רופא שהתמחה בהשתלות יכול לעשות זאת?

שלום דליה, צריך לצרף צילום כי כך התשובה היא עקרונית. אם קיימת מספיק עצם לאחר העקירות לקבלת יציבות מתאימה לשתלים, אפשר לשקול העמסה מיידית שלהם, כלומר לעשות כתרים זמניים. אם חסרה עצם אפשר לשקם זמנית עם תותבת נשלפת. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

06/02/2020 | 12:44 | מאת: דליה

בתשובה לדבריך. האם אפשר לשלוח לך במייל הצילום הפנורמי?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים