תופעות לאחר עקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

21/10/2018 | 12:26 | מאת: root

עברתי עקירה כירוגית לשן בינה כלואה אצל מומחה בבי"ח , בתחילה לא הרגשתי כאבים ביומיים שאחרי 24 ש' עכשיו אחרי כמעט 4 ימים מתחילה להרגיש כאבים בשן מה גם שנוצר לי כתם של מכה (כחול/חום) במקום הנפיחות (בלחי), הנפיחות עדיין לא ירדה לגמרי, כבשבדקתי ראיתי שחלק התפרים נפתחו יש לזה קשר לכאבים ולכתם הכחול?

שלום root, כאבים, בצקת, ושטפי דם יכולים להיות לאחר עקירה כירורגית של שיני בינה. חולפים לאחר מספר ימים. אם התפרים נפרמים מיד או בסמוך למועד הניתוח רצוי לחזור לרופא לבדיקה שיחליט אם יש צורך לתפור שוב. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים