שיני בינה כלואות בן 30

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

08/09/2018 | 12:34 | מאת: שלומי שבת אשדוד

שלום רב, אני בן 30 בעל שיניים בריאות. כל חצי שנה לכל היותר מבצע ניקוי אבן. בתקופה האחרונה אני חש לחצים לסירוגין באזור השיניים למעלה. אם כי גם יש חשש שאני ישן אני לוחץ, מפעיל לחץ על הלסתות. צירפתי תצלום של 2 השינוי בינה הכלואות. אשמח לעצה. חשוב לציין כי דעת הרופא שהתייעצתי איתו בעבר נאמר לי כי אם לא כואב לא נוגעים. תודה רבה!!

08/09/2018 | 12:36 | מאת: שלומי שבת

התמונות שאמרתי מתוך צילום פנורמי לפני כשבועיים

שלום שלומי, יתכן ואתה חורק או שוחק שיניים כשאתה ישן. בקש מהרופא שלך לבדוק. אם כן תצטרך סד לילה להרפיה של השרירים של מערכת הלעיסה. הרופא שלך יכול להכין לך. כדאי לשקול עקירת שיני הבינה הכלואות ועד אז לעשות מעקב. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

17/09/2018 | 11:43 | מאת: NOT_FOUND

האם לעקור גם כאשר אין כאבים? צפית בצילום ששלחתי?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים