מאכזב-בדיקות לאחר שנה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/12/2010 | 18:11 | מאת: ניצן

איילת שלום ב-6/12/2009 פניתי אליך (כן לפני שנה)השבת לי על ערכי בדיקות הדם והמלצת לי לקחת לאיזון והורדת הכולסטרול פוליקוסנול,ניאצין,אומגה 3 950,קיו10,וchromium picolinate היום אחרי שנה הגיעו תוצאות חדשות לא שלא ירד אלא עלה-סוכר-107 כולסטרול הטוב 70 הרע 153 הכללי 235 ובנוסף ערך גבוה של פוטסיום שהרופאת משפחה שאלה ישר האם אני נוטלת תוסף כלשהו ואם כן להפסיקו.די מאכזב שאחרי שנה במשקל תקין עם פעילות גופנית מאומצת (מבחירה ואהבה לעניין)לא מעשנת ולא שותה הגוף מתעקש. הייתי מבקשת לדעת לאיזה תוסף יש פוטסיום והרופאה רשמה לי 10 מ"ג של סטטין ליום הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר להמשיך עם הקיו10 או שאולי בו הפוטסיום? תודה על תשובתך

22/12/2010 | 12:30 | מאת:

ניצן שלום , אני מבינה את אכזבתך ,ערכי הכולסטרול הרע אכן עלו בשנה האחרונה מ- 121 ל- 153 אך יחד עם זאת גם ערכי הכולסטרול הטוב עלו מ- 62 ל-70 וזאת אני מאמינה,הודות לפעילות הגופנית שאת מקפידה לעשות . המקור לכולסטרול נובע הן מייצור עצמי של תאי הכבד המהווה 70% מכמות הכולסטרול בגוף והן כולסטרול שמקורו בתזונה המהווה 30% מכמות הכולסטרול. יש אנשים שאצלם הנטייה הגנטית חזקה ולכן עליהם לשלב תזונה ופעילות גופנית עם תוספי תזונה ובמידת הצורך עם תרופות . לשאלתך, באף אחד מהתוספים שאת נוטלת אין פוטסיום (אשלגן). הסיבות לעליה ברמת אשלגן יכולות להיות תרופות מסוימות, בעיות בכליות, הרס רקמה- חבלה קשה המלווה בהרס רקמת שריר ועוד.לעיתים הסיבה לרמת אשלגן גבוהה טמונה במזונות עתירי אשלגן. מידת ההשפעה של תוספי תזונה יכולה להיות שונה מאדם לאדם. לעיתים יש צורך להחליף את סוג התוסף על מנת להגיע לתוצאות טובות יותר. במידה ותחליטי להמשיך ולנסות להוריד את ערכי הכולסטרול בדרך הטבעית אמליץ לך לשלב את הניאצין - NFN 200 עם מוצר בשם גוגוליפיד של חברת סולגאר . גוגול ליפיד, המכיל בין היתר את הגוגול ליפיד,סובין שיבולת שועל, שום אורגני, ניאצין ללא תופעות בעירה, פוספטדיל כולין ואינוזיטול. הקומפלקס מסייע בהורדת רמה גבוהה של LDL וטריגליצרידים, העלאת רמה נמוכה של HDL, הורדת רמות גבוהות של CRP ( סמן ניבוי דלקתי למחלות לב וכלי דם), מניעת התפתחות טרשת עורקים ונזק ראשוני למערכת הלב וכלי הדם . הנחיות שימוש: 2-3 כמוסות ביום עם הארוחות. לקריאה על גוגול ליפיד: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=173&ArticleID=222 רמות הסוכר שלך אומנם לא השתנו בהרבה וירדו מ- 111 ל- 107. גם כאן אמליץ לך ליטול תוסף בשם סינולין (נקרא גם גלוקו-סין) ,של חברת סופהרב, במקום הכרום פיקולינט. הסינולין מכיל תמצית תקנית של קינמון. תמצית הסינולין הוכחה מחקרית ונמצאה יעילה בהפחתת רמות סוכר גבוהות בדם, משפרת את הרגישות של התאים לאינסולין, מפחיתה רמות שומנים בדם ומאזנת לחץ דם. לקריאה על סינולין : http://www.supherb.co.il/?CategoryID=176&ArticleID=204&sng=1 הטיפול המקובל כיום להורדת הכולסטרול הן תרופות ממשפחת הסטטינים, תרופות אלו מורידות את ערכי הכולסטרול ביעילות אך בד בבד יכולות לגרום גם לתופעות לוואי הכוללות כאבי שרירים, חולשת שרירים ועייפות ובנוסף הן לא מסייעות להעלאת הכולסטרול הטוב ולעיתים אפילו מורידות אותו, כמו כן הן יכולות לגרום לעליה באנזימי הכבד, ירידה של Q10 בגוף ועוד. אני ממליצה לך ולכל מי שנוטל תרופות ממשפחת הסטטינים ליטול Q10. במידה ותבחרי להתחיל את הטיפול התרופתי אני ממליצה לך לשלב זאת עם Q10 נוטרי ננו של חברת סולגאר. Q10 נוטרי ננו מיוצר בטכנולוגיה מיוחדת הנקראת ננו טכנולוגיה. Q10 מסוג נוטרי ננו נספג בגוף גם בסביבה מימית וגם בסביבה שומנית ועל כן ספיגתו היא הטובה ביותר. הנחיות שימוש : 2-1 כמוסות ביום , עם הארוחות . לכל שאלה נוספת, אני ממליצה לך לפנות אלי לקו ההדרכה בטלפון : 1-800-350-333 ימים א'-ה' בין השעות 8:30-17:30. יום טוב , איילת בש .

22/12/2010 | 17:13 | מאת: ניצן

איילת שלום רציתי להודות לך על תשובתך המהירה והמעמיקה ניצן