קרע במיניסקוס הליטרלי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

07/06/2019 | 04:37 | מאת: אריק

שלום דוקטור, ביום רביעי בבוקר עברתי ניתוח ארתרוסקופיה (בהרדמה מלאה) שחזור של המיניסקוס והסרה של הרקמות המיותרות. הרופא המנתח אמר לי ללכת עם קביים במשך 6 שבועות ולא להפעיל משקל על הברך. אני צריך להתחיל פיזיוטרפיה בעוד שבועיים. יום אחרי הניתוח הכאבים כל כך חזקים שאני לא מצליח לישון או לנוח עם רגל מרומת כמו ש נתבקשתי. לכאבים אני משתמש בכדורי מורפיום ובשמן CBD ובקומפרסים של קרח, אבל אני לא מצליח למצוא את התנוחה הנכונה להפחת הכאבים. הכאבים הם מאחורי הברך ובצד ימין החיצוני בנוסף הקרסול מתחיל לכאוב לי מכיוון שאני נמצא באותה תנוחה רוב היום. מה עלי לעשות להפחית את הכאבים? האם זה רק ב72 שעות הראשונות או יותר מזה? בברכה, אריק.

10/06/2019 | 06:02 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב כאבים לאחר ארטרוסקופיה של הברך בהחלט יכולים להיות מוגברים בימים הראשונים. מומלץ על הרמת הרגל, קרח ונוגדי כאבים (בדיוק כמו שאתה עושה). במידה ויש נפיחות מוגזמת של השוק האחורית מומלץ להיוועץ עם הרופא המטפל לצורך שלילת פקקת ורידים.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך