אובד עצות לגבי סחרחורות מגבילות במהלך היום

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/03/2016 | 13:03 | מאת: ליאור

ד"ר שלום רב , סובל כחודש וחצי וסחרחורות לפעמים קלות יותר לפעמים קשות , לא תחושה של ורטיגו שהייתה לי בעבר אלה תחושה מוזרה בראש כמו אחרי מאמץ גם במנוחה . זה מקשה עליי מאוד על החיים ואני דיי אובד עצות . בחצי שנה האחרונה עברתי MRI מוח , עמוד שדרה ועמוד שדרה צווארי שיצאו תקינים מלבד פריצות דיסק שמאליות D3 ו D7 . רופא המשפחה נתן סטונרון שלא עזר , הייתי שוב אצל הנוירולוג ששלל בעיה נוירולוגית בערבות בדיקה נוירולוגית שביצע ועל סמך בדיקות ההדמיה מלפני חצי שנה . עשיתי מבחן מאמץ שיצא תקין , לחץ דם תקין , בדיקת שמיעה תקינה . הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שאמר לחזור אליו עוד חודש אם לא יעבור ואמר שהוא לא רואה כלום באוזן (סבלתי כמה וכמה דלקות אוזנים בשנה האחרונה כולל פקק שטופל) יש ימים שאני חושב שהכל עובר אבל מתבדה...לא יודע כבר באיזה כיוון לבדוק ? נוירו?אורטופדי? אא"ג? אודה לעצתך,

26/03/2016 | 18:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ליאור לא כתבת אם עברת בדיקת שמיעה - חשוב לברר לגבי רמז למקור אוזני לבעיה. בדיקות דם כולל תפקודי בלוטת התריס, ויטמין B12 וחומצה פולית חשובים לברור זה. לבסוף - מתח תת הכרתי עושה סומטיזציה בצורת סחרחורת כמו בפחד גבהים. כדאי לבדוק גם סוגיה זו. שבוע טוב ד"ר בן דוד

27/03/2016 | 10:17 | מאת: ליאור30

יום חמישי האחרון כבר הרגשתי שעוד שניה אני מאבד הכרה באירוע שהייתי בו אבל הצלחתי להתאפס ברגע האחרון, האם לדעתך כדאי לפנות למיון? עשיתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)